Je bent hier: home > inspiratie > Werk: Marga Klompé: voor het beste van elk moment

Marga Klompé: voor het beste van elk moment

Binnen de zorgsector zijn afgelopen jaren enorme ontwikkelingen geweest voor wat betreft de zorgvraag en het bijbehorende zorgaanbod. Marga Klompé heeft haar dienstverlening daar op afgestemd. Dit vroeg om een nieuwe positionering en kernbelofte. Marga Klompe wil van ieder moment, hoe speciaal of hoe moeilijk ook, samen het beste maken. De momenten van de waarheid. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ momenten die voor een stukje geluk kunnen zorgen. De nieuwe belofte / slogan van Marga Klompé is dan ook niet voor niets geworden:  “Voor het beste van elk moment”.

Bij een nieuwe positionering hoort natuurlijk ook een passende nieuwe huisstijl. Om herkenning met het bekende bestaande logo te behouden hebben we gekozen voor een logo-evolutie waarbij bestaande elementen in een nieuwe look&feel worden hergebruikt. Hierdoor is een fris logo ontstaan als basis voor een compleet nieuwe huisstijl die perfect past bij de nieuwe positionering.

Eén van de eerste middelen die we direct na de lancering van het logo hebben ontwikkeld, is een eigen Marga Klompé magazine met als titel “Marga”. Het magazine schenkt aandacht aan alle mooie en speciale momenten van cliënten, vrijwilligers en medewerkers. Er is ruimte voor uitgebreide verhalen, anekdotes, introducties, mooie foto’s en bijzondere momenten. De eerste uitgave is reeds verschenen en er gaan er zeker nog vele volgen!

Frappant-MargaKlompe-Brochure_Cover
Frappant-MargaKlompe-Brochure-2
Frappant-MargaKlompe-vlag
Frappant-MargaKlompe-Logo
Frappant-MargaKlompe-Visitekaartje
Frappant-MargaKlompe-Trafic
Frappant-MargaKlompe-Niss

Delen mag!

Daniël de Lange

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur