Je bent hier: home > inspiratie > Werk: Svedex Black on White

Svedex Black on White

Productintroductie Svedex – witte binnendeuren met een zwarte touch
Als binnendeuren specialist houdt onze opdrachtgever Svedex de laatste interieurtrends nauwkeurig in de gaten en spelen daarop in met hun assortiment. Om woonideeën nog beter tot leven te laten komen heeft Svedex zich laten inspireren door de industriële, stoere, zwarte interieurtrend bij de nieuwe binnendeuren.

Frappant is gevraagd mee te werken aan de introductie van de deze nieuwe lijn. Zowel strategisch als creatief met een uitrol naar communicatiemiddelen.Als eerste ontwikkelden we het thema “Black on White” dat als kapstok diende voor de complete campagne.

Vanuit daar ontwierpen we het campagnelogo en een daarbij behorend creatief concept waar alle communicatie uitingen aan zijn opgehangen.
Voor een succesvolle introductie was de retailer een belangrijk kanaal. Voor hen is een uitgebreid point of sale pakket ontwikkeld bestaande uit een op ware grootte Black on White deur, gemaakt van kunststof. Daarbij ontvingen zij een chique zwarte doos met inlay, met daarin verschillende productfolders, een pocketboekje, een winactie met button, een Black on Whjte snoeppotje met zwart witjes erin en een baliedisplay inclusief brochure. Tevens verzorgden wij op de lanceringsdag van de campagne de complete verspreiding van een kleine 900 pakketten over heel Nederland.

Daarnaast maakten we een ludiek pakket voor de pers: zij ontvingen een grote doos, met daarin een ballon waarop stond ‘prik mij door’. Als dat eenmaal was gedaan, vielen er nog meer kleine ballonnetjes uit, met het persbericht en de flyer waarin alle nieuwe producten werden gepresenteerd. Dit resulteerde in enthousiaste redacteuren die filmpjes stuurden van het doorprikken van de ballonnen en in veel free publicity.

frappant_svedex_blackonwhite_logo
frappant_svedex_flyer
frappant_svedex_ballonfrappant_svedex_blackonwhite_doosfrappant_svedex_snoeppot
frappant_svedex_blackonwhite_deur
frappant_svedex_magazine_blackonwhite

Delen mag!

Daniël de Lange

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur