Je bent hier: home > inspiratie > Werk: Trots op Takkenkamp

Trots op Takkenkamp

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie (Takkenkamp Isolatie), restauratie (Van Milt restaurateurs) en gevelonderhoud (Takkenkamp). Al deze merken hadden een eigen identiteit en uitstraling.

Om een herkenbaar en eenduidig gezicht aan alle merken te geven, zijn we begonnen met het restylen van de logo’s, zodat deze familie van elkaar werden.

Met de nieuwe logo’s als basis hebben we diverse communicatiemiddelen ontwikkeld. Van basismiddelen zoals e-handtekeningen en visitekaartjes, tot beursbanners, corporate- en productbrochures. Verder hebben we samen met Takkenkamp een heel gaaf personeelsmagazine ontworpen en gerealiseerd: TROTS! Ook hebben we voor alle vier de merken nieuwe websites ontworpen en ontwikkeld. Het was belangrijk dat het CMS uiteraard zo gebruiksvriendelijk mogelijk werd opgezet, omdat we met vier websites en bijbehorende content te maken hebben. Daarom hebben we de achterkant zo ingericht dat het plaatsen en/of wijzigingen van content die voor alle 4 de sites van toepassing is, vanuit één site kan worden gerealiseerd.

frappant-takkenkamp-website
frappant-takkenkamp-responsive-website_iphone
Frappant-Takkenkamp-trots
Frappant-Takkenkamp-Trots-binnenwerk
frappant_takkenkamp_website_isolatie
Frappant-Takkenkamp-brochure
Takkenkamp-algemene-brochure-isolatie
Frapptn-Takkenkamp-brochure
Frappant-Takkenkamp-wand
Frappant-Takkenkamp-brochures
frappant_takkenkamp_website_gevel
Takkenkamp-visitekaartje-Van-Milt
Takkenkamp-visitekaartje-Groep
Takkenkamp-visitekaartje-Isolatie
Takkenkamp-visitekaartje-Gevel

Delen mag!

Marloes van Londen

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur